Henkilökunta

Sari

  • Trainer4you Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4you Personal Trainer
  • Trainer4you Voimavalmentaja
  • Spartan Academy Movement & Mobility Kehonhuolto

 

Pitkään voimapuolella harrastaneena päätin opiskella alaa ja valmistuin muutama vuosi sitten Trainer4you Personal Traineriksi ja Voimavalmentajaksi, olen myös käynyt Ravintovalmentaja- ja Kehonhuoltokoulutuksen. 

Sydäntäni lähellä ovat erityisesti elämäntapamuuttujat ja ikä-ihmisten lihaskunnon kehittäminen ja ylläpito.

Siviilielämään kuuluu jo lähes aikuiset pojat, koira, kaksi kissaa ja hevonen. Vapaa-aikani vietän koiran ja hevosen kanssa harrastaessa. Monen vuoden tauon jälkeen mielenkiinto hevosharrastukseen taas heräsi ja nyt käyn ratsastamassa sekä kärryttelemässä hevosen kanssa.

Miika

Harrastuksiini kuuluu salilla käynti josta pääosin treenaan tavoitteellisesti voimannostoa, myös kouluttautuminen alalle kiinnostaa. Tällä hetkellä opiskelen turvallisuusalaa. Minulta voit rohkeasti kysyä neuvoa salilla tai voin tehdä/ladata kortteja.

 

Juha

Urheilu on aina ollut osa elämääni. Olen muutaman vuoden treenannut kuntosalilla mm voimannostoa. Muihin harrastuksiin kuuluu pääasiassa talvisin hiihto.

Sotilasarvoltani olen alikersantti ja olen ollut rauhanturvaajana Kosovossa. Työhistoriaan kuuluu järjestyksenvalvojana, sekä baarinpitäjänäkin työskentely. Vapaa-aikani menee pääsääntoisesti perheen kanssa.

Kuntokeskus Pressillä työskentelen vastaanotossa ja opastan asiakkaita. Rohkeasti vain hihasta kiinni, mikäli jokin asia mietityttää!

 

Sanna

 

Personal Trainer / Varalan Urheiluopisto

Liikunta on ollut intohimoni jo pitkään, niin punttien nostaminen kuin koirien kanssa lenkkeily ja juokseminenkin. Viime ajat lähimpänä sydäntäni on ollut kuntosalilla treenaaminen sekä toiminnallinen treeni. Siitäpä se ajatus sitten lähti; miksipä en opiskelisi aiheesta enemmän. Löysin tieni v. 2020 Varalan Urheiluopistoon ja suoritin Personal Trainerin sertifikaatin.

Haluaisin omalla osaamisellani tuoda muille ihmisille hyvinvointia ja jaksamista arkeen sekä auttaa saamaan energiaa ja iloa liikkumisesta sekä hyvästä ravinnosta. Välillä on kiva vähän kokeilla myös omia rajojaan, tarvittaessa kannustan myös muutamaan kunnon hikipisaraankin. Toisten tsemppaaminen ja onnistumiset tuovat hyvää mieltä myös minulle, toivonkin saavani tehdä tätä PT:n työtä aktiivisesti tulevaisuudessa.

Omaan arkeeni kuuluu kaksi pientä poikaa, aviomies ja eläimiä. Luonto on myös hyvin lähellä sydäntäni. Minut löytääkin ulkoa kelillä kuin kelillä, satoi tai paistoi.

 

Menossa mukana!