Henkilökunta

Sari

  • Trainer4you Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4you Personal Trainer
  • Trainer4you Voimavalmentaja

Pitkään voimapuolella harrastaneena päätin opiskella alaa ja valmistuin muutama vuosi sitten Trainer4you Personal Traineriksi ja Voimavalmentajaksi, olen myös käynyt Ravintovalmentaja koulutuksen. Opiskelut jatkuu vielä kehonhuollon ja toiminnallisen harjoittelun puolelle.

Sydäntäni lähellä ovat erityisesti elämäntapamuuttujat ja ikä-ihmisten lihaskunnon kehittäminen ja ylläpito.

Siviilielämään kuuluu mies, kaksi poikaa ja kaksi koiraa, vapaa-aikani menee koirien kanssa harrastaessa, näyttelyreissuilla ja tietysti miehen ja lasten kanssa aikaa viettäessä.

Tanja

Olen saanut kipinän liikkumiseen jo kotoa, nuorena yleisurheilin ja pelasin lentopalloa. Neljä lasta syntyivät punttien ja pallojen keskelle. Heidän kasvaessaan ja aktiivisesti harrastaessaan kouluttauduin yleisurheiluohjaajaksi sekä yleisurheilun seuravalmentajksi. Yksittäisiä kursseja olen käynyt mm. voimaharjoitteluun, venyttelyyn, kehonhuoltoon foam rollerilla.

Kahvakuulasta innostuin 2010 käyden ensin muiden tunneilla ja sitten kouluttauduin itse vetäjäksi. Minulle on tärkeää säilyttää liikuntamahdollisuudet lähellä, joten päätin 2011 keskittyä etupäässä vetämään tunteja Jämsänkoskella ja jotka olivat vain ja ainoastaan ulkona. Tunnit ovat toiminnallisia, joissa on vaikutteita niin yleisurheilun koordinaatioista kuin liikkuvuus harjoitteista.

Työskentelen kiinteistövälitysalan yrittäjänä ja asustelen mieheni kanssa, kun lapset ovat jo omillansa. Vapaa-ajan käytän liikkumiseen mm. kuntosalilla ja lentopalloa/biitsiä pelaten.

Menossa mukana!